Menu

http://www.neushoornstichting.nl/modules/mod_image_show_gk4/cache/slide1gk-is-110.jpglink
http://www.neushoornstichting.nl/modules/mod_image_show_gk4/cache/slide2gk-is-110.jpglink
http://www.neushoornstichting.nl/modules/mod_image_show_gk4/cache/slide3gk-is-110.jpglink
« »
A+ A A-

Sponsors

Wij zijn ook op zoek naar bedrijven die ons zouden willen steunen. Als u met uw bedrijf gebruik wilt maken van de mogelijkheid om ons te steunen dan kunt u contact met ons opnemen via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. .
Als tegenprestatie voor uw sponsoring kunnen wij u verschillende mogelijkheden bieden. Een voorbeeld is het plaatsen van uw bedrijfslogo bij onze website en evenementen zoals de stand. Voor de beschikbare mogelijkheden willen wij u vragen om via het bovenstaande emailadres contact met ons op te nemen.

Sponsoren van ons zijn:

Rhino Wallet maakt pashouders die naar persoonlijke wens gegraveerd kan worden. Vijf procent van de opbrengst van elke verkochte pashouder wordt gedoneerd aan De Neushoornstichting.

Bij drukbedrijf.nl kan al jouw drukwerk worden geregeld. Voor De Neushoornstichting verzorgen zij een groot deel van het drukwerk.

 Logo_YouBeDo

 Via You Be Do kun je boeken bestellen. Een percentage van het aankoopbedrag van het boek, gaat naar jou gewenste doel. Zelf kost het je niets extra. 

 

 

 

Via Doel Shop kun je online winkelen bij vele verschillende winkels oa. Albert Hein, Bijenkorf, Zalando, T-Mobile etcetera. Een deel van je aankoopbedrag gaat naar het goede doel. Het kost de aankoper niets extras, maar toch draag je bij aan een goed doel.

AllineOneSoftware

 

 

De Neushoornstichting

logo2Jacobus Meijlinkstraat 33
7425 SL Deventer
Tel.  +31 (0) 570-546833
Mail. info@neushoornstichting.nl