Sponsors

Wij zijn ook op zoek naar bedrijven die ons zouden willen steunen. Als u met uw bedrijf gebruik wilt maken van de mogelijkheid om ons te steunen dan kunt u contact met ons opnemen via info@neushoornstichting.nl.
Als tegenprestatie voor uw sponsoring kunnen wij u verschillende mogelijkheden bieden. Een voorbeeld is het plaatsen van uw bedrijfslogo bij onze website en evenementen zoals de stand. Voor de beschikbare mogelijkheden willen wij u vragen om via het bovenstaande emailadres contact met ons op te nemen.