Steun de neushoorn

Wilt u ook een steentje bijdragen aan het behoud van de neushoorn?

Wordt dan donateur van De Neushoornstichting. Voor €20,- bent u een jaar donateur.
U donatie zal besteedt worden aan locale projecten in Afrika en Azie.
Een voorbeeld is een project in Afrika, die zich hard maakt tegen de stroperij. Hier ondersteunen wij financieel de kosten van extra bewaking.

Donateur worden?

Als u ons wil steunen stuur dan een mail naar:
info@neushoornstichting.nl

Geef daarbij aan of u donateur wilt worden en uw contactgegevens, we nemen dan zo snel mogelijk contact met u op.
U kunt ook zelf bellen naar tel: 0570-546833.

Direct donateur worden kan door onze machtigingskaart in te vullen of ons formulier voor een periodieke gift.

Lees meer over Donateur worden

Eenmalige donatie door zelf een bedrag overmaken

Door zelf een bedrag over te maken naar ons rekeningnummer komt het gehele donatiebedrag direct bij ons binnen.
Dit kan eenvoudig door een bedrag over te maken naar IBAN NL75ABNA0571149081 ten name van De Neushoornstichting te Deventer onder vermelding van donatie.

Eenmalige donatie via iDeal

Doneer direct en veilig via iDeal:

iDeal Doneer direct via iDeal